Kooijman@Zwartele is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Leiderdorp.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de buurt van Leiderdorp.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk hierbij aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

Diensten

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Leiderdorp.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Kooijman@Zwartele uit Leiderdorp verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.