Konings Trademarks is een mediator die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Geffen laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de buurt van Geffen.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Geffen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Konings Trademarks uit Geffen op de juiste plek.