error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Koning Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de buurt van Schoorl laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Koning Mediation uit Schoorl levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Schoorl.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Schoorl.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Koning Mediation
Branche
Mediation
KVK
65311620
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
23-10-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators