Erachter komen wat Koning Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om goede offertes te bekijken van mediators in de omgeving van Schoorl laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Koning Mediation uit Schoorl op de juiste plek.

Diensten

Zo snel mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Schoorl.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Schoorl.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!