error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Konijnenburg Advocatuur of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediators in de buurt van Rotterdam.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Konijnenburg Advocatuur uit Rotterdam verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Rotterdam.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Konijnenburg Advocatuur
Branche
Mediation
KVK
24451412
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators