Konijnenburg Advocatuur is een mediator die jou kan assisteren met een ruzie. Om goede offertes te ontvangen van mediators in Rotterdam laat je jouw wensen achter in het formulier.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Diensten

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Rotterdam.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? Konijnenburg Advocatuur uit Rotterdam verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.