Meer informatie over wat KOM Advocaten en Mediators of een andere mediator voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de regio van Noordwijk laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Noordwijk.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij KOM Advocaten en Mediators uit Noordwijk op de juiste plek.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Noordwijk.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met partners in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.