error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Koetsenruijter Conflictmanagement & Bemiddeling is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een ruzie Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in Leiden laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Koetsenruijter Conflictmanagement & Bemiddeling uit Leiden levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Leiden.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Leiden.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

Koetsenruijter Conflictmanagement & Bemiddeling
Branche
Mediation
KVK
27311362
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators