Koetsenruijter Conflictmanagement & Bemiddeling is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een conflict. Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediators in de regio van Leiden laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Leiden.

Scheiden

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Koetsenruijter Conflictmanagement & Bemiddeling uit Leiden verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Leiden.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze website. We doen zaken met verschillende partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.