error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Koerhuis Kersten is een mediator die jou kan assisteren bij een conflict Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de regio van Zwolle laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Koerhuis Kersten uit Zwolle biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Zwolle.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de buurt van Zwolle.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Koerhuis Kersten
Branche
Mediation
KVK
53431537
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-09-2011
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators