Weten wat Koerhuis Kersten of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediators in de regio van Zwolle laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Zwolle.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Zwolle.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Koerhuis Kersten uit Zwolle verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.