error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Koel Mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te bekijken van mediators in Almelo laat jij jouw details achter in het formulier.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Koel Mediation uit Almelo op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Almelo.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Almelo.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Koel Mediation
  • Markerichter 9, 7603GB, Almelo
  • 0546-492306
Branche
Mediation
KVK
62736558
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators