Meer informatie over wat Koel Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis offertes van mediators in de regio van Almelo.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Almelo.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Koel Mediation uit Almelo goed.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Almelo.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.