Kochheim & Coppes Advocaten en Mediators is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een ruzie. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van mediators in Aerdenhout laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Kochheim & Coppes Advocaten en Mediators uit Aerdenhout verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Aerdenhout.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Aerdenhout.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!