error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Knigge Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in Zwolle laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Knigge Mediation uit Zwolle levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Zwolle.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende personen een probleem hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Zwolle.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Knigge Mediation
Branche
Mediation
KVK
05084208
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
06-02-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators