Meer informatie over wat Knegtmans Advocaten & Mediators of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van mediators in de regio van Bergeijk.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? Knegtmans Advocaten & Mediators uit Bergeijk biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Bergeijk.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Bergeijk.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!