error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Knegtmans Advocaten & Mediators is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een ruzie Vul jouw wensen in en krijg gratis voorstellen van mediators in de regio van Bergeijk.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Knegtmans Advocaten & Mediators uit Bergeijk verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Bergeijk.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Bergeijk.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Knegtmans Advocaten & Mediators
Branche
Mediation
KVK
17254996
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-06-2009
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators