Klopstra c.s. Advocaten en Mediators is een mediation specialist die jou kan helpen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Stadskanaal.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Stadskanaal.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Stadskanaal.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Klopstra c.s. Advocaten en Mediators uit Stadskanaal op de juiste plek.