Klein & Groot Mediation is een mediator die jou kan assisteren met een ruzie. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Zwolle.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Zwolle.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Klein & Groot Mediation uit Zwolle levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Zwolle.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.