error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Klaver 4 Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om goede offertes te bekijken van mediation bedrijven in Amstelveen laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Klaver 4 Mediation uit Amstelveen verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Amstelveen.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Amstelveen.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Klaver 4 Mediation
  • Prof. W.H. Keesomlaan 12, 1183DJ, Amstelveen
  • 4klaver4.nl
Branche
Mediation
KVK
33278000
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-04-1988
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators