Ontdekken wat Klaassen Kweens Advocaten B.V. of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de regio van Nijmegen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de buurt van Nijmegen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Nijmegen.

Ben je met een ander in conflict? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Klaassen Kweens Advocaten B.V. uit Nijmegen verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.