error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Kikkert Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Om goede kostenplaatjes te bekijken van mediators in Enschede laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Kikkert Mediation uit Enschede verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Enschede.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Enschede.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Kikkert Mediation
Branche
Mediation
KVK
60913932
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators