Erachter komen wat Kikkert Mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Enschede laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Kikkert Mediation uit Enschede verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Enschede.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Enschede.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze website. We werken samen met partners in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!