Erachter komen wat Kiewik Mediations of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediators in Hoorn laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Hoorn.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best helpen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Hoorn.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Kiewik Mediations uit Hoorn op de juiste plek.