Kievit Advocatuur & Mediation is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een ruzie. Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediators in Houten laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Houten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Diensten

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Houten.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Kievit Advocatuur & Mediation uit Houten verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.