Kiers advocaten is een mediator die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Deventer laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators in de regio van Deventer.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Deventer.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Kiers advocaten uit Deventer verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.