Ontdekken wat Kieboom Mediation & Coaching of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze offertes van mediation bedrijven in de buurt van Tilburg.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder issues? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Tilburg.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Kieboom Mediation & Coaching uit Tilburg biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met mediators in de regio van Tilburg.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.