error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Kieboom Mediation & Coaching is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een conflict Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Tilburg.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Kieboom Mediation & Coaching uit Tilburg goed.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Tilburg.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Tilburg.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

Kieboom Mediation & Coaching
Branche
Mediation
KVK
55489249
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators