error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat KHB Advocaten en mediators of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Best.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? KHB Advocaten en mediators uit Best verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Best.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Best.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

KHB Advocaten en mediators
Branche
Mediation
KVK
57897026
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
10-05-2013
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators