Erachter komen wat KHB Advocaten en mediators of een andere mediator voor je kan doen? Om passende offertes in te zien van bemiddelaars in de buurt van Best laat je jouw details achter in het formulier.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Best.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij KHB Advocaten en mediators uit Best op de juiste plek.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen actief zijn op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Best.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.