KernMediation is een mediator die jou kan helpen met een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze offertes van mediators in de omgeving van 's-Gravenhage.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks 's-Gravenhage.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? KernMediation uit 's-Gravenhage biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.