error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

KernMediation is een mediation specialist die jou kan helpen bij een onenigheid. Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van 's-Gravenhage laat je jouw informatie achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij KernMediation uit 's-Gravenhage goed.

Taken

Zo spoedig als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van 's-Gravenhage.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden voorop!

KernMediation
Branche
Mediation
KVK
27373880
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-03-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators