error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Kentie Familierecht is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een conflict Om goede kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de omgeving van Breda laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Kentie Familierecht uit Breda biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Breda.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Breda.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Kentie Familierecht
Branche
Mediation
KVK
50042556
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-05-2010
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators