Kentie Familierecht is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de buurt van Breda.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Breda.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Kentie Familierecht uit Breda verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de buurt van Breda.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.