Weten wat Keizersgracht Juristen of een andere mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Heerlen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Diensten

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Heerlen.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Keizersgracht Juristen uit Heerlen verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Heerlen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.