error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Keizersgracht Juristen is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Heerlen laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Keizersgracht Juristen uit Heerlen verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder issues? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Heerlen.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Heerlen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Keizersgracht Juristen
Branche
Mediation
KVK
14055544
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
28-04-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators