KBW - advocaten is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Schinnen.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediators in de regio van Schinnen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We doen zaken met partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Schinnen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? KBW - advocaten uit Schinnen verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.