Kaskens is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een conflict. Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van mediators in de regio van De Bilt.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Kaskens uit De Bilt op de juiste plek.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks De Bilt.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Denk hierbij aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je daarom enkel met bemiddeling in de regio van De Bilt.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We doen zaken met partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!