error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Karin Balster Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Hattem.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Karin Balster Mediation uit Hattem goed.

Diensten

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Hattem.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Hattem.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met verschillende partners in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Karin Balster Mediation
Branche
Mediation
KVK
72433515
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
03-09-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators