Karin Balster Mediation is een mediator die jou kan helpen met een conflict. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Hattem laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Karin Balster Mediation uit Hattem op de juiste plek.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Hattem.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators in de buurt van Hattem.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!