Kantoor Mr. Leerkes is een mediator die jou kan helpen met een onenigheid. Om voor jou geschikte offertes in te zien van mediators in Terborg laat je jouw wensen achter in het formulier.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Terborg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Terborg.

Ben je met iemand in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Kantoor Mr. Leerkes uit Terborg levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.