Kantoor Mr Fred W van Welsem is een mediation specialist die jou kan assisteren met een ruzie. Om passende offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Deventer laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Deventer.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Kantoor Mr Fred W van Welsem uit Deventer op de juiste plek.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook enkel met mediators in de buurt van Deventer.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.