Ontdekken wat Kantoor Bosman of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg gratis prijsopgaven van mediators in de buurt van Hoorn.

Diensten

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Hoorn.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Heb je een conflict met iemand anders? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Kantoor Bosman uit Hoorn biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Hoorn.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.