Kantel Mediation is een mediation specialist die jou kan helpen bij een conflict. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Best.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Kantel Mediation uit Best verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Best.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Best.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We werken samen met ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!