error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Kantel Mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Best.

Heb je ruzie met een ander? Met de regering, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Kantel Mediation uit Best op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Best.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom alleen met mediators in de regio van Best.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We werken samen met bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Kantel Mediation
Branche
Mediation
KVK
68246692
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-03-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators