Kabbes Mediation is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Veenendaal.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Veenendaal.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Veenendaal.

Heb je een conflict met een ander? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijk conflict? Kabbes Mediation uit Veenendaal levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.