KAAL Mediation is een mediator die jou kan helpen bij een ruzie. Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Haren Gn.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Haren Gn.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? KAAL Mediation uit Haren Gn biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Haren Gn.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We werken samen met partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.