error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Kaaij Advocatuur Mediation en Coaching of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in de omgeving van Nijmegen laat je jouw details achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Kaaij Advocatuur Mediation en Coaching uit Nijmegen op de juiste plek.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks Nijmegen.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Nijmegen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met partners in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Kaaij Advocatuur Mediation en Coaching
Branche
Mediation
KVK
58004025
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-1999
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators