Erachter komen wat Kaaij Advocatuur Mediation en Coaching of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang gratis voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Nijmegen.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Kaaij Advocatuur Mediation en Coaching uit Nijmegen levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Nijmegen.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Nijmegen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!