error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

JvA familierecht is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediators in de omgeving van Heilig Landstichting.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? JvA familierecht uit Heilig Landstichting levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Heilig Landstichting.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Heilig Landstichting.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

JvA familierecht
Branche
Mediation
KVK
54045444
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-01-2009
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators