JvA familierecht is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Om voor jou geschikte offertes te bekijken van mediators in Heilig Landstichting laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij JvA familierecht uit Heilig Landstichting op de juiste plek.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Heilig Landstichting.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er komt veel kijken bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Heilig Landstichting.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!