JustBiz is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een conflict. Om passende offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de regio van Eindhoven laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij JustBiz uit Eindhoven goed.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Eindhoven.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Eindhoven.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd voorop!