error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat JustBiz of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende offertes in te zien van mediators in de buurt van Eindhoven laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij JustBiz uit Eindhoven op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Eindhoven.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Eindhoven.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We werken samen met partners in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

JustBiz
  • Floralaan West 157, 5644BJ, Eindhoven
  • 040-2112853
  • justbiz.nu
Branche
Mediation
KVK
66768705
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
05-09-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators