error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Just Mediation. is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een conflict Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Nijkerk laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Just Mediation. uit Nijkerk goed.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Nijkerk.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Nijkerk.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Just Mediation.
Branche
Mediation
KVK
70188823
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-12-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators