error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Just Like You of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Hilversum.

Heb je ruzie met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Just Like You uit Hilversum verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Hilversum.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Hilversum.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Just Like You
Branche
Mediation
KVK
59521716
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-01-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators