Just Like You is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een ruzie. Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Hilversum.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Hilversum.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een scheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Just Like You uit Hilversum levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Hilversum.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We werken samen met partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.