Jukema Legal Advocatuur & Mediation is een mediator die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om passende offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Bergschenhoek laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Jukema Legal Advocatuur & Mediation uit Bergschenhoek verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Bergschenhoek.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Bergschenhoek.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!