JR Consult en Mediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van bemiddelaars in de buurt van Almere.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Almere.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Almere.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? JR Consult en Mediation uit Almere verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.