error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat JR Consult en Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de omgeving van Almere laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? JR Consult en Mediation uit Almere verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Almere.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Almere.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

JR Consult en Mediation
Branche
Mediation
KVK
39088385
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2005
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators