error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

John de Jonge Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen bij een conflict Om goede offertes in te zien van mediators in Eenrum laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een ander? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij John de Jonge Mediation uit Eenrum op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Eenrum.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Eenrum.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

John de Jonge Mediation
Branche
Mediation
KVK
68441355
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators