Erachter komen wat John de Jonge Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van mediators in de omgeving van Eenrum laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Eenrum.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij John de Jonge Mediation uit Eenrum op de juiste plek.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Eenrum.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.