error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

John Bezema Mediation en Advies is een mediator die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in de buurt van Doetinchem laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij John Bezema Mediation en Advies uit Doetinchem op de juiste plek.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Doetinchem.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Doetinchem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

John Bezema Mediation en Advies
Branche
Mediation
KVK
09156745
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators