error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Jit-coaching & mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Bavel.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Jit-coaching & mediation uit Bavel op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Bavel.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Bavel.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Jit-coaching & mediation
Branche
Mediation
KVK
66359686
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators