Ontdekken wat Jij, Ik en Wij of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van mediators in de omgeving van Edam.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Jij, Ik en Wij uit Edam goed.

Taken

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Edam.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Denk hierbij aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Edam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!