error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Jewel Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang gratis voorstellen van bemiddelaars in de omgeving van Heino.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Jewel Mediation uit Heino goed.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Heino.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Heino.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Jewel Mediation
Branche
Mediation
KVK
08214970
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators