error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Jewel Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Heino laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediators in de regio van Heino.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Diensten

Zo snel mogelijk scheiden, zonder obstakels? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Heino.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de overheid, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Jewel Mediation uit Heino op de juiste plek.

Jewel Mediation
Branche
Mediation
KVK
08214970
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators