Jenneke Span Advies Begeleiding en Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen bij een conflict. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in Nieuweroord laat je jouw details achter in het formulier.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Nieuweroord.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Jenneke Span Advies Begeleiding en Mediation uit Nieuweroord verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediators in de buurt van Nieuweroord.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.