error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Jenneke Span Advies Begeleiding en Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van mediators in de buurt van Nieuweroord.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Jenneke Span Advies Begeleiding en Mediation uit Nieuweroord goed.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Nieuweroord.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Nieuweroord.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Jenneke Span Advies Begeleiding en Mediation
Branche
Mediation
KVK
66817862
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
15-09-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators