error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Janze Expertisebureau is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een ruzie Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Hoogkarspel.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Janze Expertisebureau uit Hoogkarspel biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Hoogkarspel.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Hoogkarspel.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Janze Expertisebureau
Branche
Mediation
KVK
36009593
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1981
Medewerkers
4

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators