Weten wat Janssen & Partners of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Zaltbommel laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Janssen & Partners uit Zaltbommel verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug als het kan scheiden, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Zaltbommel.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de buurt van Zaltbommel.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!