Weten wat Janssen of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om passende kostenplaatjes te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Leiden laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Leiden.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Janssen uit Leiden goed.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Leiden.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We werken samen met partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een probleem hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.