Weten wat Janny Dierx of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende offertes te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Rotterdam laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Rotterdam.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Janny Dierx uit Rotterdam op de juiste plek.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Rotterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.